Minősítés

A Drén & Valner Szoftver Kft az MSZ EN ISO

9001:2001szabványnak megfelelő minőség-irányítási rendszert

vezetett be és alkalmaz 2007. szeptember 24-e óta.

A tanúsítvány regisztrációs száma:
 
01-T8925/2007-03888

 

 

MINŐSÉGPOLITIKÁNK

Cégünk mottója:         Az elégedett partner a legjobb reklám!

Ahhoz hogy a Drén & Valner Szoftver Kft a hosszú évek alatt megszerzett jó hírnevét és piaci pozícióját megőrizhesse, megerősítse a lehető legfontosabb az elégedett partner.

Azt a réteget, amelyet termékeinkkel, szolgáltatásainkkal célzunk meg, reklámmal nehezebben érjük el. Az igazi lehetőség: a vállalt munka színvonalas teljesítése. Mivel elégedettek a partnerek, munkáinkat bátran ajánlják mások számára is. Számunkra referencia anyag minden egyes ügyfél. - „Az elégedett partner a legjobb reklám!”

Célunk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek szoftvereinkkel és szolgáltatásunkkal egyaránt, mert az információs rendszerek mindig továbbfejleszthetők, bővíthetők, korszerűsíthetők, és az elégedett ügyfél velünk lép tovább, akkor is, ha mi jelentkezünk egy újabb megoldással, és akkor is, ha az új igényt ő fogalmazza meg.

Célunk elérését és vevőink elégedettségének elnyerését az egyedi programokkal, a megfelelő munkatársakkal, alvállalkozókkal, és a bevezetett ISO 9001-es minőségirányítási rendszer tudatos alkalmazásával kívánjuk elérni.

Az egyediséget azzal képviseljük, hogy a kész programok alacsony hardvert igényelnek, könnyen elsajátíthatóak, a mindenkori jogszabályoknak megfelelnek és követik azt, összefogottan működnek, saját elképzelések alapján bővíthetőek, az árak elfogadhatóak, probléma esetén azonnali segítséget kaphatnak az ügyfelek (akár személyesen, akár telefonon, akár interneten). Mivel programrendszerekről van szó, a hardveres oldal is biztosított a megfelelő működés érdekében, illetve az előforduló problémák orvoslásában is.

Célunk, hogy megrendelőink megelégedése mellett dolgozóink büszkék lehessenek termékeinkre és ezáltal munkahelyükre.