A DVS Kft Friss Hírei

2022. március 31.
A grafikus értékesítés hatékonyságát tovább növelhetjük, ha a hagyományos számítógép és a hagyományos pénztárgép helyett érintőképernyős NAV engedélyes nyugtát vagy számlát kiállító pénztárgépen, a DVPOS7-en adunk el. A DVPOS7-hez nem kell külön billentyűzet és egér, mert a monitor és a szoftver alkalmas ezek pótlására.
2022. március 28.
Cégünk elkészítette a CED/CEFP-vel funkcionalitásában teljesen kompatibilis CEDGR programot, mely a jelenlegi bolti DVCASSA rendszerbe szervesen beilleszthető. A cikkcsoportok és a cikkek sorrendjének meghatározása, valamint a cikkek lapozási lehetősége gyorsabb értékesítést tesz lehetővé, nem szükséges a vonalkód nélküli cikkekre gyorskódot illetve vonalkódos címkét gyártani.
2022. március 23.
A DVCASSA rendszerünkhöz sikeresen illesztettük az OTP Bank Nyrt. által kiadott bankkártya terminálokat, így az értékesítési programok F8–Bankkártyás fizetés funkciója már képes a nyugta végösszegét a számítógéppel összekapcsolt bankkártya terminálnak automatikusan elküldeni és a termináltól visszakapott fizetés igazolást a nyugta lezárásával automatikusan átvenni.
2021. július 27.
A DVPSZ ügyviteli programunk a Magyar Könyvvizsgálói Kamara által nyilvántartott könyvvizsgálóbarát szoftver lett!
2021. január 05.
Sikeresen elindult a DVNAV 3.0 online számla 2021-es elvásárok szerint
2020. március 20.
A DVS Csapata változatlan minőségben, azonban otthoni munkával folytatja tevékenységét, hogy ezzel is csökkentsük az új koronavírus terjedését. Ezért vezetékes telefon elérhetőségünk nagyon korlátozottan lesz elérhető a következő időszakban, kérjük Ügyfeleinket, hogy a megadott mobil számokon keressék kollégáinkat! Elérhetőségek a cikkben!
2019. március 15.
A DVNAV.1.1 programunk BÁRMILYEN számlázó programhoz egyszerűen illeszthető, ami a DVNAV.1.0-hoz hasonlóan a NAV 1.1-es elvárásainak megfelelő formában elküldi a számláról készült XML-t a NAV-nak. Így továbbra is használhatók a régi, bevált, saját fejlesztésű számlázó programok illetve a fejlesztői jelentős fejlesztési munkától is mentesülve teljesítik a NAV számlajelentési kötelezettségüket.
2018. július 01.
A DVPSZ, a DVCASSA, a DVBOOK és a DVTRADE számlázó rendszereink sikeresen kapcsolódtak az ÉLES NAV Online Számla rendszerhez és azóta is zökkenőmentesen küldik be oda a számlákat.
2018. június 30.
A DVNAV megoldásunkkal több számlázó program fejlesztője jelentős fejlesztés nélkül sikeresen oldotta meg a számlázó programjának a NAV Online Számla rendszerrel történő összekapcsolását.
2018. április 17.
Több partnerünknél sikeresen beindítottuk a DVNAV - NAV Online Számla rendszerhez történő kapcsolódást biztosító programunkat, mely a DVCASSA kereskedelmi rendszerünkben kiállított számlákat elküldi a NAV részére.

Oldalak