A DVS Kft Kereskedelem

2022. március 31.
A grafikus értékesítés hatékonyságát tovább növelhetjük, ha a hagyományos számítógép és a hagyományos pénztárgép helyett érintőképernyős NAV engedélyes nyugtát vagy számlát kiállító pénztárgépen, a DVPOS7-en adunk el. A DVPOS7-hez nem kell külön billentyűzet és egér, mert a monitor és a szoftver alkalmas ezek pótlására.
2022. március 28.
Cégünk elkészítette a CED/CEFP-vel funkcionalitásában teljesen kompatibilis CEDGR programot, mely a jelenlegi bolti DVCASSA rendszerbe szervesen beilleszthető. A cikkcsoportok és a cikkek sorrendjének meghatározása, valamint a cikkek lapozási lehetősége gyorsabb értékesítést tesz lehetővé, nem szükséges a vonalkód nélküli cikkekre gyorskódot illetve vonalkódos címkét gyártani.
2022. március 23.
A DVCASSA rendszerünkhöz sikeresen illesztettük az OTP Bank Nyrt. által kiadott bankkártya terminálokat, így az értékesítési programok F8–Bankkártyás fizetés funkciója már képes a nyugta végösszegét a számítógéppel összekapcsolt bankkártya terminálnak automatikusan elküldeni és a termináltól visszakapott fizetés igazolást a nyugta lezárásával automatikusan átvenni.
2020. március 20.
A DVS Csapata változatlan minőségben, azonban otthoni munkával folytatja tevékenységét, hogy ezzel is csökkentsük az új koronavírus terjedését. Ezért vezetékes telefon elérhetőségünk nagyon korlátozottan lesz elérhető a következő időszakban, kérjük Ügyfeleinket, hogy a megadott mobil számokon keressék kollégáinkat! Elérhetőségek a cikkben!
2016. január 07.
2015.12.20-tól elérhető a DVCASSA kereskedelmi rendszerünk, a DVBOOK ügyviteli rendszerünk és a DVPSZ könyvelői rendszerünk NAV számlázási adatszolgáltatás biztosító modulja.
2015. november 17.
A számlázó programokkal szembeni követelmények "GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK"-ben összefoglalva!
2015. október 26.
A számlázó programok NAV felé 2016.01.01-től történő kötelező adatszolgáltatása
2015. október 02.
A számlázó programokkal szembeni követelmények 2016. január 1-jétől bővülnek. Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat!
2014. szeptember 17.
Papír nélküli készáru kiszedés a péküzemben a DVRaktárral! Bemutató videóval!
2014. szeptember 01.
Augusztus 31. után már nem üzemeltethető a régi típusú pénztárgép. A DVS Partnereinek boltjaiban minden kasszát sikeresen online-ra cseréltünk, vagy alakítottunk!

Oldalak