Ugrás a tartalomra

Cégismertető

A DRÉN & VALNER SZOFTVER SZÁMíTÁSTECHNIKAI KFT 1992-ben alakult, fő tevékenységünk kereskedelmi és ügyviteli informatikai rendszerek fejlesztése, valamint szoftver és hardver eszközök kiskereskedelme.

Az alapító tagok Drén János és Valner Zoltán.

A tevékenységi kör összefoglalása röviden:

  • Standard és speciális informatikai rendszerek fejlesztése
  • A kifejlesztett rendszerek folyamatos aktualizálása
  • A partnerek napi munkájának támogatása, szervezése
  • Hardver és szoftver kiskereskedelem

Informatikai rendszerek fejlesztésesorán gazdálkodó egységek számára készítettünk standard ügyviteli programokat: pénzügyi-számviteli programot, bérszámfejtés és munkaügyi nyilvántartást, tárgyieszköz nyilvántartást, számlázás és készletnyilvántartást, nagy- és kiskereskedelmi vállalatirányítási és készletgazdálkodási rendszert, vonalkódos pénztárgépes boltelszámoltatási rendszert. Ezekből a rendszerekből építettük fel több cég teljes körű kereskedelmi-, ügyviteli- és termelésirányítási rendszerét.

Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy az elkészült rendszereket folyamatosan aktualizáljuk, a partnereink napi munkáját támogatjuk szervezéssel és segédprogramok azonnali elkészítésével.

A működés megkezdésekor a két alapító tag végezte a munkát. Mint egyéni vállalkozók fejlesztette ki a jelenlegi kereskedelmi és ügyviteli rendszerünk számviteli, pénzügyi és boltelszámoltatási programjainak alapjait. Azóta az egyre több igénynek és megrendelésnek köszönhetően létszámunk folyamatosan bővült belső és külső dolgozókkal egyaránt.

Jelenleg 17 főállású munkatársunk dolgozik a szervezés és a programozás területén, 5 kollegánk az eszközök telepítését és szervizelését végzi. 6 alvállalkozó folyamatos szolgáltatási szerződés keretében segíti az ügyfélkör zökkenőmentes kiszolgálását.

FONTOSABB REFERENCIA HELYEINK(a teljesség igény nélkül):

A mi vállalatirányítási rendszerünket alkalmazza: a COOP üzletlánc régiós központjai : Alföld PRO-COOP ZRT, ÉSZAK-KELET PRO-COOP ZRT, COOP üzletlánc, CBA üzletlánc, REAL üzletlánc, Hajdúszövker ZRT., Hajdú COOP ZRT, Alföld Kereskedelmi Vállalat, ABC-k, C+C-k, nagykereskedelmi egységek, ipari- és termelő cégek, vállalkozások.

Több száz cég alkalmazza rendszereinket és a jó üzleti kapcsolatnak köszönhetően bármelyik céggel tudunk időpontot egyeztetni az alkalmazások bemutatására.

Elérhetőségeink

Kisker ügyelet
Pékség ügyelet
Pénzügy | Számlázás

Bejelentkezés

Bejelentkezett felhasználó

Jelenleg 0 felhasználó van bejelentkezve.

Kapcsolatfelvétel