Ugrás a tartalomra

Kiskereskedelem

DVCASSA
DVCASSA vonalkódtechnikán alapuló programcsomagunk Partnereink boltjainak egyszerű mégis hatékony, jól ellenőrizhető, pontos működést biztosít, amit készségesen segítő support kollégáink munkája mellett a rendszer jól átgondolt, felhasználói igényeknek megfelelően testre szabható funkciói támogatják. Ezek közül büszkén emeljük ki a rendkívül hatékony bolti készletnyilvántartó és boltelszámoltató rendszerünket.
DVPOS7 pénztárgép
A grafikus értékesítés hatékonyságát tovább növelhetjük, ha a hagyományos számítógép és a hagyományos pénztárgép helyett érintőképernyős NAV engedélyes nyugtát vagy számlát kiállító pénztárgépen, a DVPOS7-en adunk el. A DVPOS7-hez nem kell külön billentyűzet és egér, mert a monitor és a szoftver alkalmas ezek pótlására.
WDVNET
A WDVNET programcsomag jelenleg Coop partner boltok és nagykereskedések kapcsolatait támogatja, azonban igény esetén más jellegű kiskereskedések számára is tudjuk ajánlani.
DVCIMKE
A program segítségével különböző árcimkéket nyomtathatunk könnyedén a kiskereskedelmi szoftver cikkeiből, tetszés szerinti válogatással (pl. akciós termékek címke nyomtatása).
DVTrafik
Cégünk több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik kereskedelmi szoftverfejlesztés területén, így gyorsan, hatékonyan és kedvező költségek mellett tudunk a folyamatosan változó jogszabályok követésére megoldást kínálni, ami jelen esetben a Nemzeti Dohányboltokat is érinti.

Elérhetőségeink

Kisker ügyelet
Pékség ügyelet
Pénzügy | Számlázás

Bejelentkezés

Bejelentkezett felhasználó

Jelenleg 0 felhasználó van bejelentkezve.

Kapcsolatfelvétel