Ugrás a tartalomra

Számlák automatikus átvétele a NAV-tól

Dátum

A NAV a weboldalán minden cégnek biztosítja a cég beszállítói által kiállított számlák kézzel történő letöltését, amit a pénzügyi rendszerbe automatikusan be lehet forgatni.
Cégünk felkészítette az által fejlesztett DVPSZ és DVBOOK ügyviteli programokat a beérkező számlák a NAV weboldaláról történő automatikus lekérdezésére, mellyel  elhagyható a számlák kézi rögzítése (így megtakarítható az erre fordított nem kevés idő) és ezáltal támogatható a számlák pénzügyi rendszerbe történő automatikus könyvelése is.
Egyúttal a DVPSZ-t és a DVBOOK-ot felkészítettük a cég által kiállított összes számla lekérésére is.
Ezzel akkor lehet jelentős manuális munkát megtakarítani, ha a cég több egységben állít ki számlát vagy több, akár az interneten elérhető számlázó programmal állít ki számlát és ezek közül nem mindegyik képes a kiállított számlákat a központi pénzügyi rendszerbe automatikusan feladni.

További híreink

Számlák automatikus átvétele a NAV-tól
2020.07.01-től minden kiállított számláról adatot kell szolgáltatni a NAV-nak.
Pénztárgép adatok automatikus átvétele a NAV-tól
A NAV a weboldalán minden cégnek biztosítja a cég pénztárgépei által kiállított nyugták adatainak letöltésére.
Cégünk felkészítette a DVPSZ és DVBOOK ügyviteli programjait a pénztárgép adatok NAV weboldaláról történő automatikus letöltésére és az adatok automatikus könyvelésére.
NTAK logó
Megoldás a kötelező NTAK adatszolgáltatásra
A 2023. július 1-től minden magyarországi vendéglátóhelynek és jegyértékesítési helynek folyamatos adatszolgáltatást kell biztosítani a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) felügyelete alatt működő Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központba (NTAK). Cégünk DVCASSA 1.2 szoftvere a NTAK-tól megkapta az engedélyt az NTAK-os adatszolgáltatásra, amit Partnereinknél folyamatosan vezet be.
NTAK
Újabb NTAK adatszolgáltatási határidő közeleg
2024 január 1-étől szinte minden vendéglátóhely kötelezett lesz az NTAK adatszolgáltatásra.

Elérhetőségeink

Kisker ügyelet
Pékség ügyelet
Pénzügy | Számlázás

Bejelentkezés

Bejelentkezett felhasználó

Jelenleg 0 felhasználó van bejelentkezve.

Kapcsolatfelvétel