A DVS Kiemelt témáink

2022. március 31.
A grafikus értékesítés hatékonyságát tovább növelhetjük, ha a hagyományos számítógép és a hagyományos pénztárgép helyett érintőképernyős NAV engedélyes nyugtát vagy számlát kiállító pénztárgépen, a DVPOS7-en adunk el. A DVPOS7-hez nem kell külön billentyűzet és egér, mert a monitor és a szoftver alkalmas ezek pótlására.
2022. március 28.
Cégünk elkészítette a CED/CEFP-vel funkcionalitásában teljesen kompatibilis CEDGR programot, mely a jelenlegi bolti DVCASSA rendszerbe szervesen beilleszthető. A cikkcsoportok és a cikkek sorrendjének meghatározása, valamint a cikkek lapozási lehetősége gyorsabb értékesítést tesz lehetővé, nem szükséges a vonalkód nélküli cikkekre gyorskódot illetve vonalkódos címkét gyártani.
2022. március 23.
A DVCASSA rendszerünkhöz sikeresen illesztettük az OTP Bank Nyrt. által kiadott bankkártya terminálokat, így az értékesítési programok F8–Bankkártyás fizetés funkciója már képes a nyugta végösszegét a számítógéppel összekapcsolt bankkártya terminálnak automatikusan elküldeni és a termináltól visszakapott fizetés igazolást a nyugta lezárásával automatikusan átvenni.
2021. július 27.
A DVPSZ ügyviteli programunk a Magyar Könyvvizsgálói Kamara által nyilvántartott könyvvizsgálóbarát szoftver lett!
2021. január 05.
Sikeresen elindult a DVNAV 3.0 online számla 2021-es elvásárok szerint
2020. március 20.
A DVS Csapata változatlan minőségben, azonban otthoni munkával folytatja tevékenységét, hogy ezzel is csökkentsük az új koronavírus terjedését. Ezért vezetékes telefon elérhetőségünk nagyon korlátozottan lesz elérhető a következő időszakban, kérjük Ügyfeleinket, hogy a megadott mobil számokon keressék kollégáinkat! Elérhetőségek a cikkben!
2018. április 09.
Még nem készítette fel számlázó programját a NAV Online Számla rendszerre? Ne dolgozzon feleslegesen! A fejlesztési feladatokat MINIMÁLISRA csökkentheti a DVNAV programunkkal és akár saját számlázó programját is felkészítheti a 2018. július 1-től kötelezően teljesítendő NAV Online Számla adatszolgáltatási feladatokra!
2018. április 09.
A DVS számlázó programjait már felkészítettük a 2018. július 1-től életbe lépő NAV Online Számla rendszerre!
2017. december 14.
2018. július 1-től kötelező a számlázó programok összekötése a NAV Online Számla rendszerével
2017. december 05.
2017. november 10-11-én tartotta a Magyar Pékszövetség az Őszi Közgyűléssel összekötött két napos rendezvényét Hajdúszoboszlón. Kiállítóként lehetőségünk volt bemutatni sütőüzemi programjainkat. Igazi kellemes és hasznos hétvége volt.

Oldalak